ИННОВАЦИОН ТАЪЛИМ МУХИТИ ШАРОИТИДА БЎЛАЖАК ФИЗИКА ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ МЕТОДИКАГА ОИД КОМПЕТЕНТЛИГИНИНГ СТРУКТУРАВИЙ-ФУНКЦИОНАЛ МОДЕЛИ - Карлыбаева, Г.Е. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада булажак физика ўқитувчисининг касбий компетентлигини шакллантиришнинг методик аспектлари кўриб чиқилди. Инновацион таълим муҳити шароитида компетентликни шакллантириш асосий йўналишлари ва ўзгачаликлари аниқланди.
Keywords: бўлажак физика ўқитувчилари; компетентлик; инновация; методик тайёргарлик; структура; таълим-тарбия жараёни; ахборот технологиялари