УЮШМАГАН ЁШЛАР ҚАТЛАМИНИ ЎРГАНИШДА ИЖТИМОИЙ ТАДҚИҚОТЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Исмаилова, Ш.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақола уюшмаган ёшларни ижтимоий фаоллаштириш бўйича психологик тадқиқотларни амалга ошириш муаммоларига бағишланган.
Keywords: уюшмаган ёшлар; ижтимоий фаоллик; ижтимоий-психологик тадқиқотлар; натижалар тизими; кенг жамоатчилик ҳамкорлиги