БАҲС-МУНОЗАРАНИНГ ЎҚУВЧИ КАМОЛОТИДА ТУТГАН ЎРНИ - Алланазарова, Ш.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада баҳс-мунозара вазиятларини ташкил этишнинг педагогик хусусиятлари, бу жараёнда ўқитувчининг тутган ўрнининг аҳамияти очиб берилган.
Keywords: баҳс-мунозара вазияти; ҳамкорлик; маънавий-ахлоқий меъёрлар; мунозара жараёни; ўқув мунозараси; мулоқот; диалог; ўқитувчи; ўқувчи