ОФОРМЛЕНИЕ РОДА АНГЛИЦИЗМОВ И РОМАНИЗМОВ В НЕМЕЦКОМ ЯЗЫКЕ - Хамидов, Н.Ш.; Палуанова, М.; Бабаева, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мазкур мақолада немис тилига ўзлаштирилган ҳар хил чет тилларидан олинган отлар род категорияси сифатида фойдаланилди (шунингдек, келишик ва сон категориялари) ва улар бир қанча тиллар ўртасидаги ўз аро алоқалар сифатида таҳлил этилди.
Keywords: хорижий тил; от; контекст; родга оид; лингвистик; лексик; грамматик; категориялар