ЖАСЛАР АРАСЫНДА ЖЫНАЯТШЫЛЫҚТЫҢ АЛДЫН АЛЫЎДА МӘҲӘЛЛЕНИҢ ОРНЫ ҲӘМ РОЛИ - Реймбаев, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мазкур мақолада ёшлар орасида жиноятчиликнинг олдини олишда маҳалла институтининг роли ва аҳамияти ҳақида сўз боради.
Keywords: ёшлар; маҳалла; жиноятчиликнинг олдини олиш; тажриба; одоб-аҳлоқ; тарбия; фармон; педагогика