ТЕХНОЛОГИИ WEB 2.0 КАК УСЛОВИЕ ФОРМИРОВАНИЯ НАУЧНО – МЕТОДИЧЕСКОЙ WEB-ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ПРЕПОДАВАТЕЛЯ - Рысюкова, Ю.В. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада асосан web 2.0 дан фойдаланувчи замонавий олий ўқув юрти ўқитувчиси web фаолиятининг илмий методик шаклланиши ва ривожланиши жараёнлари акс эттирилган; web 1.0 ва web 2.0. технологияларининг қиёсий таҳлили келтирилган.
Keywords: ахборот коммуникация технологиялари; касбий фаолият; АКТ тажрибасига эга бўлиш; илмий методик web-фаолият; web-технологиялар