ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ МЕХАНИЗМЫ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ МОНИТОРИНГА КАЧЕСТВА ОБРАЗОВАНИЯ В ВЫСШИХ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫХ УЧРЕЖДЕНИЯХ - Хужаев, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада олий таълим муассасаларида таълим сифати мониторингини такомиллаштириш, бошқариш, таълим сифатини бошқариш бўйича қарорлар қабул қилиш ҳамда мониторинг тизимини такомиллаштириш алгоритми бўйича таклифлар келтирилган.
Keywords: мониторинг; таълим сифати; таълим тизими; компетентлик; самарали бошкарув; бошкарув мониторинги; алгоритм