БИЛИМЛЕНДИРИЎ ТАРАЎЫНДАҒЫ РЕФОРМАЛАР ЖАСЛАРЫМЫЗДЫҢ ТӘЛИМ-ТӘРБИЯСЫНА ХЫЗМЕТ ЕТЕДИ - Қаллибеков, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мазкур мақолада таълим соҳасидаги ислоҳотлар, хусасан, нодавлат таълим тизимидаги ислоҳотлар моҳияти ҳақида фикрлар билдирган.
Keywords: таълим соҳасидаги ислоҳотлар; фан; умумтаълим мактаблари; юридик шахс; нодавлат таълим муассасалари