МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ: КЕЛАЖАК ИСЛОҲОТИ - Календарова, З. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада мактабгача таълим тизимидаги муаммолар, уларни бартараф этиш йўллари, бу тизимни такомиллаштириш бўйича ҳукумат қарорларида кўрсатилган вазифалар ҳақида сўз юритилади.
Keywords: ижтимоий; сиёсий; иқисодий; ақлий; ахлоқий; таълим; тарбия; педагог; малака; маҳорат; педагогик технология; билим; кўникма; ўқув-методик; дидактик; инновацион; метод; муаммоли; методика; мулоқот; ибрат; намуна; диққат