БАСЛАЎЫШ КЛАССТА МАТЕМАТИКА САБАҚЛАРЫН ОҚЫТЫЎДЫҢ СЫПАТЫН ҲӘМ НӘТИЙЖЕЛИЛИГИН АСЫРЫЎ ЖОЛЛАРЫ - Ихласов, У.; Ихласов, И. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақола асосида, бошланғич синфларда математика дарсларини ўқитишда янги педагогик технологиялардан фойдаланиш орқали уни такомиллаштириш масалалари ётади. Муаллиф мақолада янги математик уйин намуналарини тавсия қилган ҳолда улардан фойдаланишнинг ҳар хил йўлларини кўрсатиб берган.
Keywords: ўйиннинг афзаллиги; мактаб фаоллиги; ўйин машғулотлари; оғзаки ҳисоблаш; сонлар таркиби; дидактик материаллар; масала ечиш; узвий математик таълим; мавҳум мантиқий фикрлаш; математик жадваллар