ЮКСАК МАЪНАВИЯТЛИ ЁШЛАРНИ ТАРБИЯЛАШ - ДИНИЙ ЭКСТРЕМИЗМ ВА ТЕРРОРИЗМНИНГ ОЛДИНИ ОЛИШНИНГ АСОСИЙ ПОЙДЕВОРИ - Исманова, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мазкур мақолада ёшларни диний экстремизм ва терроризм мафкурасидан ҳимоя қилишда маънавиятнинг тутган ўрни ҳақида сўз юритилади. Ёшларни юксак маънавиятли комил инсонлар қилиб тарбиялаш бўйича тавсиялар берилган.
Keywords: диний экстремизм; терроризм; ёшлар; маънавият; мафкура; тарбия; маънавий фазилатлар