ФОРМИРОВАНИЕ КОМПЕТЕНТНОСТИ БУДУЩЕГО УЧИТЕЛЯ ФИЗИКИ НА ЛАБОРАТОРНЫХ ЗАНЯТИЯХ - Джораев, М.; Ахмедов, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада физика ўқитувчиси компетентлигини шакллантиришда лаборотория машгулотларининг такомиллаштирилган структурасини ўқув жараёнига татбиқ этиш оркали таьлим сифатини ошириш масалалари таҳлил қилинган.
Keywords: машгулот; такомиллаштириш; татбиқ этиш; шакллантириш; таьлим; сифат кўрсаткичи; копетентлик; бўлажак физика ўқитувчиси; даража; эксперименталь тадқиқот