ГЕОГРАФИЯ САБАҚЛАРЫНДА МАШҚАЛАЛЫ ОҚЫТЫЎДЫҢ ҚОЛЛАНЫЛЫЎЫ - Гаипова, Р.Т.; Тўраев, Б.; Шәрибаев, А.; Орынбаева, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада география дарсларида муаммо қўйиш ва ўқитишнинг муаммоли усуллари ҳақида сўз боради. Шунингдек, муаммоли таълим ва муаммоли вазиятни келтириб чиқариш сабаблари ва унинг дарс жараёнидаги аҳамияти ҳақида фикр юритилади.
Keywords: география; метод; усул; билим; кўникма; малака; педагогик технология; инновация; муаммо; муаммоли таълим; самарадорлик