ESTETIKA –MA’NAVIY GO‘ZALLIK MAKTABI - Abdimuratov, P.; Asamatdinova, J. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Mazkur maqolada barkamol avlodni kamol toptirishda buyuk ajdodlarimiz merosiga sodiq bo‘lish, inson qadrini, oila sha’nini muhofaza qilish va nafosat tarbiyasi masalalari haqida so‘z yuritiladi.