ABDULLA ORIPOV SHE’RIYATIDA UMUMINSONIY QADRIYATLAR TALQINI - Kenjaev, F. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Mazkur maqolada o‘zbek she’riyatida umuminsoniy muammolarning badiiy talqin qilinishi, shoirlarning ijodiy individualligi, badiiy mahorati kabi masalalar A.Oripov ijodi misolida nazariy va badiiy tahlil qilinadi.