КЕЛЕШЕГИМИЗДИ БЕЛГИЛЕЎШИ ТИЙКАРҒЫ ҲҮЖЖЕТ - Абатов, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мазкур мақолада 2017-2021-йилларга мулжалланган Ўзбекистон Республикаси ривожланишининг бешта асосий йўналиши буйича Ҳаракатлар стратегиясининг қабул қилиниши ва унинг давлатимиз ривожидаги аҳамияти ҳақида сўз боради.
Keywords: ҳаракатлар стратегияси; электрон ҳужжат; иқтисодиёт; суд-хукук тизими ислоҳотлари; инвестиция; таълим тизими; миллатлараро тинчлик; квота