FIZIKA FANIDAN MASALALARNI YECHISHDAGI IKKITA YONDASHUV HAQIDA - Alaminov, M.; Utemuratov, T.; Qidirniyazov, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Maqolada fizika kursidan masalalarni yechishda mavjud bo‘lgan ikkita yondashuv berilgan. Matematik yondashuvda murakkab matematik tushunchalardan foydalanish, fizik yondashuv asosida masalalarni yechganda murakkab matematik apparatsiz kerakli natijaga ega bo‘lish haqida so‘z yuritiladi.