ТАЛАБАЛАРДА ТЕЗКОРЛИК СИФАТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ УСЛУБИЯТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ - Нурышов, Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада ёш курашчиларнинг тезкорлик сифатларини такомиллаштириш йўллари кўрилган. Чарчаш, жисмоний юклама, тикланиш, шахсий гигиена ва бошқаларнинг айрим параметрлари алоҳида кўрсатилган.
Keywords: кураш; тезкорлик; куч; техника; сифат; юклама