ВИТАМИНЫ В ПИТАНИИ ГИМНАСТОВ - Ешбаев, А.Ж.; Акимов, Н.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада гимнастларнинг овқатлари ва ўндаги витаминларнинг роли, машғулот жараёнида ва организмни қайта тиклашда яхши овқатланишнинг аҳамияти хақида сўз боради.
Keywords: гимнаст; овқатланиш; витаминлар; калория; оксил; ёғ; минераллар; модда алмашиш