ИМКАНИЯТЫ ШЕКЛЕНГЕН БАЛАЛАР МЕНЕН ПСИХОКОРРЕКЦИЯЛЫҚ ЖУМЫСЛАРДЫ ШӨЛКЕМЛЕСТИРИЎ - Шеримбетова, З.Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада имконияти чекланган болалар билан олиб бориладиган психологик ишлар тўғрисида ёзилган. Уларнинг индивидуал-психологик хусусиятлари бўйича тушунчалар ёритиб берилган. Муаммонинг тадқиқотчи олимлар томонидан ўрганилганлигининг қисқа таҳлили берилган. Улар билан олиб бориладиган психокоррекцион ишлар баён этилган. Булардан ташқари амлга ошириладиган ишлар бўйича мактаб ўқитувчиларига қатор тавсиялар ҳам бериб ўтилган.