ОБ ОРГАНИЗАЦИИ РЕЧЕВЫХ УПРАЖНЕНИЙ НА УРОКАХ РОДНОГО ЯЗЫКА В НАЧАЛЬНЫХ КЛАССАХ - Нажимова, А.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада нутқий машкларни ташкиллаштиришнинг реал имкониятлари ҳамда ушбу имкониятларда ҳозирги она тили дарсликларидаги ҳолатларни такомиллаштиришда фойдаланиш йўллари очиб берилган.
Keywords: машқлар тизими; нутқий машқлар; рецептив машклар; репродуктив машқлар; нутқни ривожлантириш; нутқ малакалари; тил ҳодисаси; сўзлик билан ишлаш