ХАЛҚ ТАЪЛИМИ ХОДИМЛАРИ МАЛАКАСИНИ ОШИРИШ ТИЗИМИНИ КЎП ВЕКТОРЛИ ЁНДАШУВ АСОСИДА ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Ибрагимов, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мазкур мақолада халқ таълими ходимлари малакасини ошириш тизимини кўпвекторли ёндашув асосида такомиллаштириш ҳамда таълим вектори ва кўпвекторлилик тушунчаларининг моҳияти ёритилган. Шунингдек, илмий тадқиқотлар таҳлили асосида кўпвекторли ёндашувнинг йўналишлари ва амалга ошириш шарт-шароитлари белгиланган.
Keywords: вектор; таълим вектори; кўпвекторлилик; модулли-жамғариладиган малака ошириш; илмий-методик ҳамроҳлик; индивидуал таълим траекторияси