БАРКАМОЛ АВЛОД ШАКЛЛАНИШИДА ВАТАН ТУЙҒУСИНИНГ ЎРНИ - Байниязова, Г.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада кичик мактаб ёшидаги ўқувчиларда фуқаролик туйғуси, Ватанга муҳаббат ҳиссининг таркиб топиши ва ривожланишининг муҳим мезонлари ҳақида сўз юритилади.
Keywords: узлуксиз таълим тизими; педагогик жараёнлар; маънавий; ватан туйғуси; комил инсон; миллий ғоя; мезонлар