АЛТЫ ЖАСАР БАЛАЛАРДЫҢ ОҚЫЎ ИСКЕРЛИГИНЕ БЕЙИМЛЕСИЎ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Аймухаммедова, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада олти ёшли болаларнинг мактабга мослашишининг ўзига хос томонлари, педагогик-психологик ташхис ишларининг натижалари, болани мактабда ўқишга тайёрлаш бўйича мактабгача таълим муассасалари фаолияти самарадорлиги ҳақида фикрлар билдирилган.
Keywords: олти ёшли мактаб ўқувчиси; таълим; мактабгача ва бошланғич таълим; дарс; ўйин; ўтиш жараёни; билиш