ХАЛЫҚ ШАЙЫРЛАРЫ ПОЭЗИЯСЫНЫҢ КӨРКЕМ ДӘРЕКЛЕРИ - Оразымбетова, М.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада халқ шоирлари поэзиясининг бадиий манбалари ҳақида сўз боради. Абдиқадир, Қулмурат, Аяпберген ва бошқа шоирлар асарларида қўлланилган халқ оғзаки ижоди ва Шарқ адабиёти анъаналари таҳлил қилинган.
Keywords: фольклор; жанр; мотив; анъана; дидактика; таъриф