ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНДЕГИ ЭТНОГРАФИЗМЛЕРДИҢ АФФИКСАЦИЯ УСЫЛЫ МЕНЕН ЖАСАЛЫЎЫ - Сабурова, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада қарақалпоқ тилидаги этнографизмларнинг аффиксация усули билан ясалиши масалалари таҳлил қилинади.
Keywords: қўшимча; тузиш; яратиш; сўзнинг пайдо бўлиши; қалин мол; қизнинг харажатлари