HARAKATLAR STRATEGIYASI ASOSIDA TA’LIM VA FAN SOHASIDAGI QONUNCHILIK HAMDA ILK ISLOHOTLAR - Kudaybergenova, T. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Maqolada harakatlar strategiyasi asosida ta’lim va fan sohasidagi qonunchilik hamda ilk islohotlar haqida so’z boradi.