ҚАРАҚАЛПАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДА ШАРЎАШЫЛЫҚТЫ РАЎАЖЛАНДЫРЫЎ ҲӘМ ӨНИМ САПАСЫН ЖАҚСЫЛАЎ - Наўрызов, Т.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада республикамизда чорвачиликнинг фермер ва шахсий ёрдамчи хўжаликларда ривожланиши молларни парвариш қилиш ва озиқлантириш масалалари, бу хужаликларда наслчилик ишларини олиб бориш ва мустаҳкам озуқа базасини яратиш кераклиги кўрсатилган.
Keywords: ем-ҳашак; регион; агроклимат; силос; сенаж; дағал ўтлар