QORAQALPOG’ISTON RESPUBLIKASI ELLIKQAL’A TUMANI ISHLAB CHIQARISH SOHALARINING RIVOJLANISHI - Iskenderov, A.; Kazbekov, O‘. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Maqolada Ellikal’a tumani ishlab chiqarishi tarmoqlari va qishloq xo‘jaligi sohalarining hududiy joylashuvi va ayrim yillardagi qiyosiy ko‘rsatkichlari keltirilgan. Qishloq xo‘jaligi sohalarining rivojlanishidagi masalalar va ularni hal etish yo‘llari ko‘rsatilgan.