ЗАВИСИМОСТЬ ПАРАМЕТРОВ РАСПРЕДЕЛЕНИЯ ХИМИЧЕСКИХ ЭЛЕМЕНТОВ В ПОЧВАХ ОТ МЕТРОЛОГИИ МЕТОДИКИ АНАЛИЗА - Ибрагимов, Б.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада кичик нейтронли фаол таҳлил усули билан пахта экиладиган ерларнинг тупроғи таркибидаги кимёвий элементларнинг тарқалиши ва унинг параметрларини ҳисоблаш баробарида тупроқ таркибининг аналитик дисперсиялари таҳлил этилган.
Keywords: параметр; ҳисоблаш; кимёвий элемент; тўпроқ; дисперсия; таҳлил; таркиб; нейтронли фаол таҳлил; тарқалиш; услуб