ДИДАКТИК ВОСИТАЛАР ТИЗИМИДАГИ АХБОРОТ МАЖМУАСИ, МАСОФАДАН ЎҚИТИШ, ТЕЛЕВИДЕНИЕ, КОМПЬЮТЕР, ИНТЕРНЕТ ВА БОШҚА МАНБАЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ, УЛАРНИНГ НАТИЖАЛАРИ - Умаров, Х.А.; Умарова, Ф.А.; Шарипова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Турли сабабларга кўра таълим муассасаларига бора олмайдиган ёшларни эътибордан четда қолдирмаган ҳолда таълим бериш ва уларнинг келажакда ўз ўринларини топишларида кўмаклашиш, шу билан бир қаторда таълим самарадорлигини ошириш мақсадида масофадан туриб телевидение ёрдамида таълим бериш мақбул усуллардан бири хисобланади. Мақолада ушбу таълим афзалликлари баён қилинган.
Keywords: телевидение; компьютер; интернет; телекоммуникация