ШАҢАРАҚТА ПЕРЗЕНТ ТӘРБИЯСЫНДАҒЫ МАШҚАЛАЛАРДЫ ШЕШИЎДЕ МИЛЛИЙ ҲӘМ УЛЫЎМАИНСАНЫЙЛЫҚ ҚӘДИРИЯТЛАРДАН ПАЙДАЛАНЫЎ - Сапарбаева, Т.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада оилада фарзанд тарбиясида учрайган муаммоларни ҳал қилиш бўйича маслаҳатлар бериб ўтилган. Тарбияда, асосан, бола тарбиясида миллий, умуминсоний қадириятлардан фойдаланиш бўйича асосий тушунчалар берилган.
Keywords: оила; оилавий муаммолар; оилада бола тарбияси; ота-она муносабатлари