МАТЕМАТИКА САБАҚЛАРЫНДА ОҚЫЎШЫЛАРДЫҢ ИЗЕРТЛЕЎ ИСЛЕРИ - Сапаров, З.; Жанабергенова, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Бу мақола ёрдамида математика дарсларида ўқувчилар фикрлашни, исботлашни, топшириқларни бажаришнинг рационал йўлларини топишни, мос ечимлар чиқаришни ўрганиши масалалари ёритилган.
Keywords: фикрлаш; исботлаш; топшириқларни бажаришнинг рационал йўлларини топиш; мос ечимлар чиқариш