ЎҚУВ МАШҒУЛОТЛАРИНИ МОДУЛЛИ ТЕХНОЛОГИЯ АСОСИДА ЛОЙИҲАЛАШ - Изетаева, Г.К.; Нарбаева, Р.Д.; Кеунимжаева, Г.П.; Қалимбетова, Г.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада таълимдаги инновацияларнинг назарий асослари таҳлил қилиниб, инновацион технологияларни таълим жараёнида қўллаш механизмлари берилган. Ўқув машғулотларини модулли технология асосида лойиҳалаш педагогик технологиянинг таркибий қисми бўлиб, таълим жараёнидаги инновациялардан бири эканлиги асослаб берилган ҳамда “Математик анализ”, “Олий математика” фанлари ўқув машғулотларининг лойиҳалари тузиб чиқилганлиги, бу эса таълим жараёнида инновация эканлиги илмий асосланган.
Keywords: модулли технология; лойихалаш; инновация; дидактика; методология