МЕКТЕПКЕ ШЕКЕМГИ ЖАСТАҒЫ БАЛАЛАРДА ОЙЛАЎ ҚӘБИЛЕТИН РАЎАЖЛАНДЫРЫЎДА ОЙЫН ХЫЗМЕТИНИҢ ӘҲМИЙЕТИ - Джолымбетова, М.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада тафаккур операцияларини ривожлантириш йўллари бериб ўтилган. Шунинг билан бирга диагностик методлар берилган.
Keywords: психология; мактабгача ёш; операциялар; тафаккур; ўйинчи; тараққиёт; фикр юритиш; қиёслаш; тахлил; умумлаштириш