THE USE OF TOTAL PHYSICAL RESPONSE TECHNIQUES IN TEACHING ENGLISH AT PRIMARY SCHOOL - Arzieva, B.A.; Ismailova, D.U. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақола инглиз тилини ўқитишда ҳаракатли топшириқларни кўллаш, уларнинг босқичлари, қўллаш усуллари, ўқитувчи ва ўқувчи роли ҳақида, ҳаракатли топшириқлардан фойдаланишда ўқитувчининг овози, имо-ишораси, ҳаракати, хона жиҳозлари ва бошқа кўргазмали қуроллар муҳим рол ўйнаши ҳақида маълумотлар берилган.
Keywords: ҳаракатли топшириқлар тамойили; хулқ-атвор; болаларча; қизиқиш; мослашувчанлик; руҳлантирмоқ; баҳоламоқ; эсда қоларли; ҳижолатли; завқли; қизиқтирмоқ; ижодий