GRAFIK MA`LUMOTLAR BILAN ISHLASHDA C++ IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH - Alaminov, M.; O’razboyev, N.; Qunnazarov, O. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Maqolada grafik ma`lumotlar bilan ishlashda C++ dasturlash tilining imkoniyatlaridan foydalanish metodikasi ko`rib chiqilgan. C++ dasturlash tilida grafiklar chizishda funktsiyalardan foydalaniladi, bu funktsiyalar haqida ushbu maqolada misollar yordamida tushuntirib o`tilgan. Funktsiyalarni amaliy qo`llash esa asosan ikkita dastur orqali yoritib berilgan.