ЯЗЫКОВЫЕ СРЕДСТВА КАРАКАЛПАКСКОГО ЯЗЫКА ДЛЯ ПЕРЕДАЧИ ЛОКАЛЬНОГО ЗНАЧЕНИЯ РУССКИХ ПРЕДЛОГОВ «ИЗ-ЗА» И «ИЗ-ПОД» - Хошанов, Б.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мазкур мақолада локал маъноли рус тили предлоглари «из-за», «из-под» маъноларининг қорақалпоқ тили воситалари билан ифодаланиши ҳолатлари тадқиқ этилган.
Keywords: предлоглар; таржима; комакчили конструкция; гап; сүз бирикмаси; макон маъноси