ИНФОРМАЦИЯ ҚӘЎИПСИЗЛИГИ ПӘНИН АРАЛЫҚТАН ОҚЫТЫЎ УШЫН ДИДАКТИКАЛЫҚ МАТЕРИАЛЛАР ЖАРАТЫЎ МӘСЕЛЕЛЕРИ - Турениязова, А.И.; Каналиева, Н.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада масофали ўқитиш талабаларнинг мустақил ишлаш шакли сифатида, «Ахборот хавфсизлиги» фани бўйича электрон таълим ресурсларига қўйиладиган дидактик талаблар ҳақида сўз боради.
Keywords: масофали ўқитиш; дидактик талаблар; электрон таълим ресурслари; гипертекст; ахборот хавфсизлиги