СПОРТ ТАРАЎЫНДАҒЫ МАРКЕТИНГТИҢ АЙЫРЫМ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Қалжанов, П.У.; Тойлибаев, С.М.; Кеңесбаева, Д.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Бугунги кунга келиб маркетинг умумий спорт ва жисмоний тарбия сохаси ривожланишининг бир қисми бўлиб қолди. Маркетинг ва спортнинг уйғун фаолияти натижасида спортчи ва спорт клубларининг ривожланиши амалга оширилади.
Keywords: маркетинг; фойда; ҳомий; спорт маркетинги; ишқибозлар; спорт соҳасидаги тадбиркорлик; соғлом турмуш тарзи; спорт фаолияти