КОН САНОАТИ ИШЧИ ХОДИМЛАРИДА СОҒЛОМ ТУРМУШ ТАРЗИНИ ҚАРОР ТОПТИРИШНИНГ ДИФФЕРЕНЦИАЛ ХУСУСИЯТЛАРИ - Эшонкулова, Н.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада Ватанимиз иқтисодий тараққиётида салмоқли ўрин тутган кон саноати соҳасида соғлом турмуш тарзини шакллантириш ва тарғиб қилиш, бу борадаги муаммоларни ўрганиш масаласи ўз аксини топган.
Keywords: кон саноати; соғлом турмуш тарзи; модернизация; дифференциал хусусият; илмий-техник; геологик-қидирув ишлари; геология-минералогия; табиий ер ости ва ер усти бойликлари; комплекс ёндашиш; фалсафий таҳлил; инфраструктура; экстремал шароит; меҳнат хавфсизлиги; ижтимоий вазифа; девиант ҳодиса; инсон омили