БИОЛОГИЯ ФАНЛАРИНИ ЎҚИТИШДА НОСТАНДАРТ ТЕСТ ТОПШИРИҚЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ МАСАЛАЛАРИ - Ешмуратов, Р.А.; Сапарниязов, И.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мазкур мақолада биология фанларини ўқитиш мобайнида талабалар ўзлаштириш даражасини назорат қилишда ностандарт тестлардан фойдаланиш ҳақида сўз юритилади.
Keywords: тест; ностандарт тест; биология; зоология; ўзлаштириш; билим; кўникма; малака; самарадорлик; баҳолаш; назорат