ШАҢАРАҚ БИЗНЕСИН РАЎАЖЛАНДЫРЫЎ - ХАЛЫҚТЫҢ БӘНТЛИГИН ТӘМИЙИНЛЕЎ ҲӘМ ПӘРАЎАНЛЫҒЫН ЖЕТИЛИСТИРИЎДИҢ ГИРЕЎИ СЫПАТЫНДА - Торебаев, О.; Қаражанов, Б.; Алиева, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада оила бизнеси халқ бандлигини таъминлашда, мамлакатимиз иқтисодиётини кўтаришда ва солиқ миқдорини пасайтиришда асосий аҳамиятга эгалиги акс эттирилган.
Keywords: бизнес; кичик бизнес; тадбиркорлик; солиқ; оила бизнеси; кредит; бандлилик; ишсизлик; бюджет