ВЛИЯНИЕ БАРИЧЕСКИХ ОБРАБОТОК НА СВОЙСТВА СТРУКТУР Al - SiO2 –n-Si - Исмаилов, К.А.; Исмаилов, Б.К.; Жалелов, М.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада Si-SiO2 фазолараро чегарада локализация қилинган электрон ҳаллар зичлигига гидростатик сиқилишларнинг ҳар томонлама таъсири ўрганилган.
Keywords: кремний; никел; микроэлектроника; релаксация; диод; фотоўтказгич; деффектли структура