ОИЛАНИНГ ДЕМОГРАФИК РИВОЖЛАНИШИ - Утепова, Г.Б.; Отенов, Н.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Оила – инсонларнинг табиий, биологик, никоҳ, қон-қариндошлик, иқтисодий, ҳуқуқий, маънавий муносабатларига асосланган, турмуш бирлиги ва ўзаро жавобгарлик орқали боғланган ижтимоий гуруҳидир.
Keywords: демографик ҳолат; оила; никоҳ; соғлом она; соғлом бола; ажримлар; мустаҳкам оила; демографик сиёсат