ЭМОЦИЯ ҲАҚИДАГИ НАЗАРИЯЛАР ПСИХОТЕРАПЕВТИК ФАОЛИЯТНИНГ АСОСИ ЭКАНЛИГИ - Уразбаева, Д.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада эмоция назариялари ҳақида маълумотлар берилган ва онкология сохасида психотерапияни қўллаш мумкинлиги ҳақида муаллиф тавсиялари баён қилинган.
Keywords: психология; эмоция; психик ҳолат; биологик назария; таламик назария; информацион назария; когнитив назария; гомеостаз