ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИНИ ИНДИВИДУАЛЛАШТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК АСОСЛАРИ - Тўхтахўжаев, Х.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада индивидуаллаштириш таълими тўғрисидаги қарашлар ва индивидуаллаштириш муаммолари таҳлил қилинган.
Keywords: индивидуаллаштириш; саломатлик; соғломлаштириш; инновацияга ўргатиш; педагогика; психология