ХОР ҲӘМ ХОРТАНЫЎ ПӘНИН ОҚЫТЫЎДЫ ЗАМАНАГӨЙ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯ ҲӘМ ИНТЕРАКТИВ УСЫЛЛАР ТИЙКАРЫНДА ШӨЛКЕМЛЕСТИРИЎ - Тажетдинова, С.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақола Хор ва хоршунослик фанини ўқитиш жараёнида замонавий педагогик технология усулларидан, айнан, замонимизнинг энг янги ўқитиш усули ҳисобланган “Тўрт поғонали усул” ва “Кичик гуруҳларда ишлаш” интерактив усулларидан фойдаланиб ўтишнинг йўл – йўриқларини очиб беришга бағишланган
Keywords: хор; партия; дирижёрлик; интонация; ўлчов; ансамбль