THE INFLUENCE OF GLOBALISATION IN FOREIGN LANGUAGE TEACHING PROCESS - Sadullaeva, A.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Бу маколада чет тилини ўкитиш ва ўрганишнинг янги методларидан фойдаланиш оркали маданиятлараро мулокотни ривожлантириш усуллари ўрганилган.
Keywords: глобаллашув; қобилият; мулоқот; тил; маданият; миллатнинг маъданий кўриниши; менталитет; маданиятлараро мулоқот; ўрганилаётган тил