ТАЛАБАЛАРДА АХЛОҚИЙ – ЭСТЕТИК ТАРБИЯНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА КЕЙС – СТАДИ ТЕХНОЛОГИЯСИДАН ФОЙДАЛАНИШ (“КАСБИЙ ЭТИКА” ФАНИНИ ЎРГАНИШ МИСОЛИДА) - Сабирова, Ч.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада кейс - стади услубидан фойдаланган ҳолда талабаларда ахлоқий – эстетик тарбияни ривожлантириш аниқ мисоллар билан тўлиқ ёритиб берилган.
Keywords: кейс; кейс – стади услуби; таълим; ахлоқий – эстетик тарбия; вазият; этика; эстетика